maandag, maart 26, 2007

Get Inspired Zensitivity

Net voor ik op vakantie ging had ik jullie een sneak peak laten zien van de nieuwste Get inspired kit Zensitivity van De Creatie. Graag wilde ik jullie nog het hele resultaat laten zien van wat ik er mee gemaakt had!!De blub blub kaart van 10x10 cm.gemaakt met de vis , die ik 2 x gestempeld heb en over elkaar verwerkt heb, met daarover heen de tule!!
Dit inch kaartje gemaakt met de achtergrond van het briefpapier van De Creatie, omdat het zo lekker klein is!!Het plaatje is van internet, dat ik in word verkleind heb!!

Ook dit is een 10x10 cm.kaart, voor de ondergrond heb ik scrappapier gebruikt, daarop de bloemenstempel uit de kit met versamark gestempeld en witte embossing poeder erop verwerkt,plaatje van internet, gouden vleugeltjes van artchix, hartjes van de stempel uit de kit geknipt, tekst uit een oud boek,de strepenstempel met goud geembosd, wat bloemetjes, en het geheel gemat op wit en donkerpaars papier!!


Dit sterboek had ik al even eerder gemaakt bij een workshop van Agitte, toevallig had ik daarvoor ook het papier gebruikt ,voor de voor/achterkant dat in de kit zat van Basic grey!! De binnenkant was nog leeg, en die heb ik nu bewerkt met foto's, stempels en papier uit de kit!!


6 opmerkingen:

charlene zei

In het echt is het nog mooier Anne!!! Super gewoon!!!

Rini zei

Anne , ik heb vol bewondering je sterboekje bekeken bij de Creatie , het is echt SUPER geworden !

Evi zei

Dat inchiekaartje vind ik zo schattig (die is in het echie ook zooo klein) en ook je sterboek is natuurlijk super!

Rein zei

Super sterboek, heel mooi!

Agitte huberts zei

Hij is mooi geworden joh ik ben vergeten hem in het eggie te gaan bekijken.

Eveline Meijvogel zei

Ziet er top uit, geïnspireerddoor mijn bedrijfsnaam :)