dinsdag, mei 29, 2007

Getagged !!

Gisteren ben ik getagged door Nellie, om iets van mijn stempelplek te laten zien!! De bovenste foto is dus echt mijn werkplek!! nou ja werkplek, wat er dan nog over is ;o)) Hier ben ik bezig met het altered book van Klaartje, had het al lang in huis, maar wist in eerste instantie niet echt goed wat ik er in wilde maken!!Maar omdat we op vakantie gaan, ben ik toch alle swaps ed. nu aan het afwerken!!
Dit is mijn werktafel, zowat helemaal opgeruimd!! Deze tafel is 2.5x1.0 m. en heb ik voor 5 euro op het werk kunnen kopen,toen ze daar uitverkoop hielden van" oude" kantoormeubels!! Nou ik ben er superblij mee, omdat hij ook zo lekker groot is,en als er stempelvriendinnen komen kan ik er wel 8 kwijt!Mijn werkstoel komt daar ook vandaan, een bureaustoel op wieletjes, zodat ik overal handig bij kan!!Rechts boven staan 6 lade kastjes van Ikea, waar ik al mijn stempels op hout en heel veel kleine hebbe dingetjes en werkmaterialen in heb liggen!!

Als ik deze foto zie, schaam ik me eigenlijk wel een beetje;o)) het ziet er verschrikkelijk rommelig uit, maar ik weet precies waar alles staat, maar het wordt wel een keertje tijd om op te ruimen, maar dan zoek ik me weer te pleurus, want dan kan ik niets meer vinden!!
Hierin staan de mappen met UM stempels heel veel tijdschriften op stempel en scrab gebied,acryl verf ,papier,bloemetjes, en alles waar ik niet weet waar ik het moet laten!!
Nou dit was het wel zo ongeveer, en ik geef het stokje door aan Anita!!


6 opmerkingen:

Anietje zei

Bedankt Anne!!!
Ga er vandeweek mee aan de slag oke?!!!
Ben m'n cameraatje al aan het opladen hihi.

Evi zei

Heerlijk zo'n eigen hokkie!

Nellie zei

Leuk om te zien en te lezen Anne! Grappig ook dat iedereen zo zijn eigen manier van organiseren heeft en ondanks de bergen met spullen weet waar alles te vinden.

Agitte huberts zei

In het eggie lijkt het niet zo rommelig hoor.

Nicole zei

Your crafttable looks great. ;)

Anoniem zei

Love your work space :o)