maandag, juni 18, 2007

GET INSPIRED !!

Deze kaarten en boekje heb ik gemaakt als lid van het inspiratie team van de Creatie als voorbeeld van de nieuwste kit.

Het boekje heb ik gemaakt van 2 stukjes karton van 11x11 cm. en voor de rug een stukje van 11x2 cm., de voor en achterkant heb ik een half cm. van elkaar gelegd, zodat het boekje gemakkelijk open en dicht gaat.De rug heb ik beplakt met zwart boekbinders linnen,daarna de voor en achterkant beplakt. de binnenkant heb ik in het geheel beplakt.De hoesjes heb ik gemaakt van het onderste gedeelte van 10 goedkope insteekhoezen voor een A4 map, die ik op 10cm. van ondere heb afgeknipt, de gaatjeskant heb ik er voorzichtig vanaf geknipt,zodat het hoesje langs de zijkant dicht blijft!!In het midden heb ik erover genaaid, met eronder een stukje hard plastic van 10.5x1 cm. zodat ik nu 20 insteek hoesjes heb van 10x10 cm.!!De achterkant van het reepje plastic ingesmeerd met boekbinderslijm en in het midden van het boekje geplakt!!
10 opmerkingen:

Mieke zei

Schitterende dingen heb je gemaakt Anne!!

Anietje zei

WWWWWWWWOOOOOOOOWWWWWWW Anne....ge hettoe eige wir us overtroffuh!!!
Hillemol TOPPIE!!!!

Klaartje zei

SUPER spullen heb je weer gemaakt Anne!! En een hele goede tip voor dat boekje, thanks!

annemarieke zei

wauw!!

mooi!!! leuke ideetjes haal ik er weer uit!! thanks..

Julie zei

Great! I Love all of these :)

Evi zei

Deze kaartjes en boekje geven zeker inspiratie!!!

catharinas-love zei

Gaaf idee jouw boekje !

Godelieve zei

Leuke dingen heb je gemaakt anne!

Anoniem zei

Leuk!! Ik zag in de winkel tijdens de make en take dat boekje liggen.. bedankt voor de beschrijving, want die ga ik zeker een keer maken!
Groet Angelina

Liezbeth zei

Hele mooie dingen heb je gemaakt zeg. En bedankt voor de uitgebreide beschrijving van het boekje, ga ik zeker een keer proberen. Ik heb 1 zo'n 10x10 cm boekje van KI en dat is ook zo ontzettend leuk bladeren met al die verschillende kleine pagina's erin. Maar zelfgemaakt is natuurlijk nog veel mooier.

Liezbeth.