donderdag, mei 31, 2007

dinsdag, mei 29, 2007

Getagged !!

Gisteren ben ik getagged door Nellie, om iets van mijn stempelplek te laten zien!! De bovenste foto is dus echt mijn werkplek!! nou ja werkplek, wat er dan nog over is ;o)) Hier ben ik bezig met het altered book van Klaartje, had het al lang in huis, maar wist in eerste instantie niet echt goed wat ik er in wilde maken!!Maar omdat we op vakantie gaan, ben ik toch alle swaps ed. nu aan het afwerken!!
Dit is mijn werktafel, zowat helemaal opgeruimd!! Deze tafel is 2.5x1.0 m. en heb ik voor 5 euro op het werk kunnen kopen,toen ze daar uitverkoop hielden van" oude" kantoormeubels!! Nou ik ben er superblij mee, omdat hij ook zo lekker groot is,en als er stempelvriendinnen komen kan ik er wel 8 kwijt!Mijn werkstoel komt daar ook vandaan, een bureaustoel op wieletjes, zodat ik overal handig bij kan!!Rechts boven staan 6 lade kastjes van Ikea, waar ik al mijn stempels op hout en heel veel kleine hebbe dingetjes en werkmaterialen in heb liggen!!

Als ik deze foto zie, schaam ik me eigenlijk wel een beetje;o)) het ziet er verschrikkelijk rommelig uit, maar ik weet precies waar alles staat, maar het wordt wel een keertje tijd om op te ruimen, maar dan zoek ik me weer te pleurus, want dan kan ik niets meer vinden!!
Hierin staan de mappen met UM stempels heel veel tijdschriften op stempel en scrab gebied,acryl verf ,papier,bloemetjes, en alles waar ik niet weet waar ik het moet laten!!
Nou dit was het wel zo ongeveer, en ik geef het stokje door aan Anita!!


zaterdag, mei 26, 2007

GAMES

Het thema van deze week voor de wednesdaystamper is GAMES, en dit puzzelstuk heb ik hier voor gemaakt!! DE achterdrond heb ik gemaakt op de craftsheet met adirondack inkt.

vrijdag, mei 25, 2007

50!!

Agelopen woensdag samen met mijn schoonzusje gestempeld, en deze kaart gemaakt voor de 50ste verjaardag van mijn zwager!!Weer een keertje een echte mannen kaart!!
Achtergrond stempel van Judi kins, de zakhorloges van Oxford, de mannen en kleine tekstjes van Paperbag de hoedjes en Party van Lost Coast Designs!!

dinsdag, mei 22, 2007

Hands

Voor een challenge met het thema Hands deze 10x10 cm. kaart gemaakt!! weer eens een keer, een echte gestempelde kaart!! Stempels van Viva las vegas, Cherry pie, Paper Artsy.

zondag, mei 20, 2007

TAGGED !!

Onze achtertuin!!
Ik ben getagged door Anieta!!!!!


Daar komt ie dan ....................


Wat draag je nu: Een beige jurk, met een bruine broek eronder,en een bruin jasje .

2 dingen die je hebt in je relatie: een super goeie /lieve man, die mij heel veel ruimte geeft!!

2 van je favorieten dingen om te doen: natuurlijk stempelen/scrappen, en heerlijk genieten van de buitenlucht!!

2 dingen die je heel graag wilt: rondreis door Amerika, en heel veel stempel/scrapbookwinkels bezoeken!!

2 huisdieren die je hebt: zo ver als ik weet geen!! Maar we hebben altijd een hond gehad en 2 katten,maar ze waren oud en zijn overleden!!

2 mensen die dit ook invullen: Mieke en Rini

2 dingen die je gisteravond he gedaan: lekker zitten lezen, en wat op internet door de blogs gescrold
2 dingen die je vandaag gegeten hebt: asperge's uit eigen tuin, met ham en ei
2 favorieten plekken: thuis hier lekker in de tuin, en in mijn stempelhokkie!!
2 dingen die je morgen gaat doen: ik ben lekker vrij, en heb nog geen plannen, maar zeer ws. wat stempelen!! en boodschappen doen
2 favorieten feestdagen: heb ik eigenlijk niet, ik vind het wel gezellig om dan samen met familie te zijn
2 heimelijke genoegens:hoop nog ooit wat slanker te worden!!
2 dingen die me laten lachen: Paul de Leeuw .Humor van Anieta!!
2 dingen die ik met de post kreeg: ik heb een tagswap gehost, en gisteren kreeg ik de tags van Nans in de bus. Vandaag heel veel reclame folders!!

zaterdag, mei 19, 2007

wednesdaystamper Fleur de Lis

Het thema voor deze week voor de wednesdaystamper is Fleur de Lis. Een kaart gemaakt van 10x10 cm. met de achtergrond gedistressed, een vrouwenhoofd gestempeld op ecru papier met zwarte versafine,en uitgescheurd.Nog een klein stukje zwart tekstpapier in de linker hoek geplakt, de nietjes stempel van Tim Holtz, en de vlekkenstempel met koper geembossed!!wat knoopjes erop, en op een grote knoop de Franse Lelie!! Tekst Hope erop geniet. Het geheel gemat op zwart papier!!

Nieuwe Motor!!

Eindelijk is het er dan van gekomen!! Al jaren heeft Harrie het over een motor gehad (vroeger heeft hij altijd al motor gereden ) nu heeft hij er eentje gekocht!!Ik heb er helemaal geen verstand van, ga er ook voor geen goud achterop, maar het is een YAMAHA!! Hij is er helemaal mee in zijn nopjes!!

maandag, mei 14, 2007

ATC

Voor een swap, heb ik oa. deze atc gemaakt!!

dinsdag, mei 08, 2007

Kaartje

Voor een collega die afscheid neemt op het werk, heb ik deze kaart gemaakt, die later verwerkt gaat worden in een boekje!!

zaterdag, mei 05, 2007

CRAZY????????

Ja, dondedagavond leek het er wel een beetje op!!!We hadden onze maandelijkse stempelavond, maar we waren allemaal wel een beetje melig en dat leide tot veel spraakverwarring hihi!!Tot 21.00 uur gekletst en toen toch nog maar echt even aan het stempelen!! Dit kaartje heb ik gemaakt, weer een 10x10 (ik moet maar weer eens iets anders gaan uitproberen!! ) De achtergrond heb ik gemaakt met de acryl dabbers van Ranger,daarop wat gestempeld, een paar knoopjes en een plaatje van Top-Hat en tekst er op, gemat met groen en donker rose cardstock!!

vrijdag, mei 04, 2007

Maandenswap

Dit pracht exemplaar voor de maand mei, kreeg ik van de week van Audrey,waar ik samen de maandenswap mee doe!! super mooi hé!!!!

woensdag, mei 02, 2007

Maandenswap

Voor de maandenswap met Audrey heb ik voor april deze kaart gemaakt als herinnering aan het Art Specially Event in Nuland.De achtergrond stempel hebben we daar ook gebruikt voor onze demokaart, en alle andere stempels en toebehoren heb ik daar gekocht!!